VAD VI ERBJUDER.

Våra kvalitetsstandarder gäller även när det gäller service,
teknisk expertis och rådgivning.

Konferens

Värmen och ljudet från en sprakande eld och vackra vyer i ren friluftsanda.
Offert
  • Tre Måltider
  • Upp till 50 personer

Shootingparty

Vi arrangerar event och shootingpartys efter önskemål. Det kan vara allt från mindre konferenser till svensexor. Med eller utan förtäring.
Offert:- per person
  • Kurslitteratur Ingår
  • Personlig Rådgivning

Vad Andra Sagt.

Läs kundrecensioner nedan och hör vad dom tycker om Kåtabyn.

Jägarexamen

Mycket bra kurs. Bra, kunniga, trevliga och avslappnade kursledare. Mycket bra bemötande från all personal. Mycket bra mat. Mycket bra infrastruktur (Byggnader och platser). Hela tiden fick man det där ”lilla extra”.

Daniel Svensson
Daniel Svensson

KURSDELTAGARE

Skjutskola

Sjukt trevlig både Lena & Jocke! Jag känner mig mycket tryggare i mitt skytte, både jakten och mitt skytte har blivit så mycket roligare!

Richard Klemetz
Richard Klemetz

KURSDELTAGARE

Företagsevent

Jag och mitt företag bokade ett företagsevent på Kåtabyn, redan samma kväll bokade vi in ett nytt datum för det var så himla mysigt och kul! Mycket uppskattat hos mina anställda och ser fram emot nästa event!

Rebecca Nordström
Rebecca Nordström

KUND

ca 300.000 personer
har tagit del av Smålännings skytte.

Skadskjutningar är ett hot mot den fria jakten.
Visserligen är 80 % av befolkningen positiva till eller accepterar jakten som den bedrivs idag. Men jaktmotståndarna är målmedvetna och skickliga. Skadskjutningar är alltid ett embryo till något som kan tvinga politikerna att agera. I värsta fall med förödande konsekvenser för jakten.

Låt Oss Jobba Tillsammans.

Vi brinner för att jobba med vår skjutskola. Att lära ut hur man blir en bättre skytt under jakten, för att undvika de dåliga skotten och att kunna skjuta snabba och säkra skott när situationen så kräver.